Et hjem i deg selv

I går hadde Reidun, Vilde og jeg åpent hus på Akupunktursenteret.


Vi ante ikke hvem eller hvor mange som kom. Vi visste bare at vi ønsket å skape en samling med de menneskene som følte for å komme. Vi hadde en intensjon, ingen plan.

Vi ønsket å følge intuisjonen på hva som ble tema, utifra hva som dukket opp underveis.


En etter en kom personer inn døren. Personer som ikke kjente hverandre og som av en eller annen grunn følte for å ta turen.


Resultatet ble en magisk dag som gjør meg så rørt. En samling av mennesker som alle «bare var» sammen. Vi delte fra hjertet, hva vi følte, våre opplevelser og våre utfordringer. Vi skapte et rom hvor alle ble sett, hvor alle følte seg trygge til å dele det de måtte føle. Eller bare å være.


Det er undervurdert å sitte sammen i stillhet å puste.

Vi gjorde pusteøvelser, healing, qigong, coaching og ansiktsmassasje. Og jeg føler meg så takknemlig for å omgås mennesker som har rom i seg selv. Både for seg selv og andre.


Det å tørre å åpne opp om realiteten for å skape en forståelse og en mulighet for å gi slipp på gammel bagasje. Ting som ikke lenger trenger og bæres fordi du har med deg forståelsen. Viktigheten av å anerkjenne hva som skjer inni deg for å føle ro og glede.

Til å ta de valgene som er rett for deg. Ikke fra et egoistisk tankesett, men fra en autentisk følelse.. Følelsen av å få kontakt og skape et hjem inni seg.


Jeg ønsker for alle å ha muligheten til å dele og "bare være" ❤️